Menü

A www.pecsiest.hu a Made in Pécs Kft. szolgáltatása. A www.pecsiest.hu-n megjelent hírek, cikkek, képek, interjúk továbbközléséhez a weboldal üzemeltetője hozzájárul, de ez a továbbközlés csakis a forrás pontos megjelölésével történhet. (pl: „a pecsiest.hu nyomán”) A Made in Pécs Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal egészének, vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, stb.) felhasználása, feldolgozása, értékesítése.

A www.pecsiest.hu-n más weboldalakra mutató linkek is találhatók. A Made in Pécs Kft. semminemű felelősséget nem vállal ezen linkek által elért honlapok tartalmáért, illetve ezen honlapok adatkezelési biztonságáért.

A Made in Pécs Kft. által üzemeltetett weboldalon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Az üzemeltető törekszik ezen információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért, hitelességéért nem vállal felelősséget. A www.pecsiest.hu weboldalon megjelenő információk és adatok bármilyen módon való felhasználása kizárólag a felhasználó saját felelősségére történhet.