Menü

Negyven éve a színpadon a VHK! Október 30-án pedig a Pécsi Est Caféban fogják megosztani az akusztikus életerőt mindenkivel, a Psycho Mutants társaságában!

“Az öt egykori VHK tagot soraiban tudó Vágtázó Életerő azért jött létre, hogy újra a Földre hozza a VHK örök lángokban fürdő zenéjét.” – olvashatjuk a Facebook oldalukon és az ígéretnek megfelelően ez is fog történni. Grandpierre Attila énekes, Németh László Fritz szólógitáros, Mestyán Ádám basszusgitáros, Molnár Lujó szólógitáros és Király Zoli dobos, a hazai színpadok táltosaiként transzba fognak minket újra ejteni.

A földi élet és a túlvilág közti határ nem a kvantumfizika segítségével mosható össze és dimenzióugrás sem szükséges ehhez, csupán annyit kell tenned, hogy meglesed a VHK fellépését és hagynod kell, hogy a zenéjük feltöltsön energiával!

A másik fellépőnk pedig a Psycho Mutants lesz. A tíz éve alapított pécsi banda az ország egyik legkarakteresebb zenekarává vált, Karnics Zoltán misztikus hangjának és az egyedi stílusuknak köszönhetően, mely a saját leírásuk alapján a “vadnyugati voodoo rock’n’roll Magyarországról”. Európa szerte több száz koncertet adtak, főleg Svájcban és Franciaországban és persze a hazai közönség számára is jól ismertek. Legutóbb pedig az I. Magyar Klipszemlét hódították meg, hiszen a legjobb trash videoklip kategóriában az Everybody’s Young God című számuk lett a nyertes!