Menü

A USEME egy modern pop-rock zenekar, a magyar zenei élet öt kiemelkedő és elismert alakját egyesítette azzal a céllal, hogy közösen együttműködve valami frisset, valami újat alkossanak. Egyedülálló produkciójukkal egyből sikerült berobbanniuk a hazai színtérre. Mára három nagylemezt, több klipet és számos telt házas klubbulit tudhatnak maguk mögött. A tudatos építkezésnek köszönhetően mára kihagyhatatlan szereplői a nagyobb hazai fesztiváloknak is. A zenekar eddig is nagyon termékeny volt, a jövőben is arra számíthatunk, hogy rengeteg új energiát fognak felszabadítani, érdemes figyelni rájuk!

A ceglédi és budapesti Fatal Error tíz éve járja az országot. Szerves részei a hazai klubéletnek és a nyári fesztiváloknak. Koncertjeikre a színpadról áradó energia mellett egyfajta családias hangulat jellemző, melybe minden résztvevőt bevonnak. A zenekar 2021-ben hozza ki legújabb duplalemezét Művirágok karneválja címmel.

A  2021-ben már 14 éves Nova Prospect a néha popos beütésű, helyenként progresszív elemeket is tartalmazó modern rockzenéjével mára stabil státuszt vívott ki magának a női frontemberrel kiálló underground zenekarok között. A zenekar negyedik nagylemeze 2021.  október 1-jén jelenik meg az H-Music gondozásában, és egyidejűleg az októberi Hammerworld magazin mellékleteként. A nagylemez második felvezető dala, az “Utolsókból elsők” 2021. szeptember 6-án debütált a hozzá készült videoklip kíséretében.