Menü

December 20-án újra átélhetjük a nem létező woodstocki emlékeinket, melyek megidézésében a Middlemist Red és a Grand Mexican Warlock lesz segítségünkre, majd feljebb kapcsolunk egy fokozattal a Turboval.

Hogyan lehet nem imádni egy bandát, ha a leírásukat úgy kezdik, hogy “zenéjük a heroikus hatvanas évek pszichedelikus őserejéből és a beatből táplálkozik”?! A Middlemist Red két éve adta ki első kislemezét, mely az interneten hatalmas sikert aratott, így nem kellett nekik sok idő, hogy idén már a Szigeten léphessenek fel, sőt, az Akváriumban nemrég már pedig a Black Lips előzenekaraként mutatkozhattak be.

Az este hátralevő részében két supergroup váltja egymást a kordon túlsó oldalán. Elsőként a Grand Mexican Warlock kerül terítékre, mely tagjai többek között az Idoru, Subscribe, Esclin Syndo és a Jazzékiel formációkban is megfordultak már. Jelenlegi felállásukban pedig a progresszív, pszichedelikus rock területén kalandoznak, a tőlük elvárható profizmussal.

Végül pedig a Turbo kerül terítékre a maga zúzós grunge-garázs-rock portékájával. Lassan tíz éve a hazai koncertélet állandó tagja a zenekar, modern hangzásával pedig népes rajongótáborra tettek szert az évek során. Áprilisban pedig megjelent a legújabb nagylemezük, a Pentagram, amit egészen idáig még nem mutattak be a pécsi közönségnek!