Menü

A Made in Pécs hétvége második napján a Random Triphez hasonlóan egy újabb sztárválogatott fogja bevenni a színpadunkat. Az amber smith, a Hangmás, a Halott Pénz, The Trousers, The Bits, The Poster Boy és a Hoodoo Offenders zenekarokból érkeznek ezúttal hozzánk előadók, hogy David Bowie dalokat játsszanak nekünk.

David Bowie 60. születésnapja alkalmából – 2007-ben – pár zenész úgy gondolta, szép lenne a rock ikon munkássága előtt egy színvonalas koncerttel tisztelegni. Frenk, Poniklo Imre, Minda Endre és Bakó Balázs mellett minden számot más-más énekes adott elő, a program pedig akkora sikert aratott, hogy a folytatás elkerülhetetlennek tűnt.

Persze, mivel a Starmans mindegyik tagja elfoglalt a saját bandájában, meglehetősen nehéz térben és időben egy helyre gyűjteni az aktuális Bowie-rajongó sztárválogatottat. Ezen ritka alkalmak egyikére várunk titeket újra, a Pécsi Est Caféban. Az pedig, hogy mennyire különleges lesz a január 10-én esedékes koncert, rögtön egyértelmű lesz, ha felsoroljuk, kik fognak megfordulni a színpadunkon:

Bátor Bence (Amber Smith)
Iliás Ádám (The Trousers)
Fehér “Szegecs” Zoltán (The Poster Boy)
Kőváry Zoltán (The Trousers)
Neményi Csaba (Hoodoo Offenders)
Bakó Balázs (The Bits)
Derecskei Zsolt (The Bits)
Minda Endre (Hangmás)
Frenk (Hiperkarma, Frenk)
Poniklo Imre (Amber Smith)
Járai Márk (Halott Pénz)
Varga Zsuzsa