Menü

November 27-én egy roppant könnyed és kellemes mulatsággal várunk mindenkit, a Margaret Island és a Szabó Balázs Bandája társaságában!

Szabó Balázs egy meglehetősen sokoldalú művész: énekes, dalszerző, versíró, bábszínész és mesemondó. Gitározik, hegedül és kavalozik. 2009-ben egy gyerekkori álmát valóra váltva bandát szervezett maga köré, melyet azóta vezet. A magyar népzene, a rock, a blues és a funk vizein eveznek az eddig megjelent három albumukkal – melyek közül a legutóbbi, 2014-ben megjelent, Élet elvitelre című hanganyag tavaly Fonogram díjat kapott az év alternatív albuma kategóriában!

A Margaret Island hármasa pedig az idén kiadott első albumuk hanganyagát fogja a Pécsi Est Caféban bemutatni. A magyar népdalokat megidéző akusztikus folk-pop számokkal fognak mosolyt csalni az arcunkra, de egy pillanatra se gondoljuk azt, hogy a könnyed, légies zenét nem vérprofi művészek tálalják nekünk! 2013-as megalakulásuk óta tavaly a Hangfoglaló Magyarország fődíját zsebelték be, a trió egyike, Füstös Bálint pedig a 2014-es év zenei felfedezettje lett!