Menü

Pécsi Est 10 évével egybeforrt a Space Inhalerz majdnem 10 éve, és a klub jubileumi celebrációjából nem maradhat ki a pécsi elektronikus zenei formáció sem. Tehát, sok év után újra a legsúlyosabb zenék fognak szólni az Estben, a csapatra jellemző különleges vizuállal és a londoni Modesteppel kiegészülve!

A Modestep egy, legnagyobb fesztiválokat és a BBC Radio 1 toplistáját többször is megjárt banda. A dubstep világából nőtte ki magát, ám a srácok eklektikus zenei világát a drum and bass, az electro és rock is áthatja. Legismertebb számaik az Another Day, a Sunlight és a Feel Good százmillió feletti lejátszással mai napig a legendás UKF Dubstep csatorna legtöbbett pörgetett zenéi közé tartozik.

A Space Inhalerz majd’ egy évtizeden keresztül a város meghatározó elektronikus zenei bulisorozata volt. A 4 dj-ből és egy vj-ből álló formáció a techno, electro, dubstep, trap, house és drum’n’bass abszolút eklektikus, ám mindig kirobbanó elegyével havonta felforgatta Pécset. A Pécsi Estes, Amperes és Zionos bulijaik rendre legendaszámba mentek.

A hazai elektronikus zenei szcéna lényegében egésze fellépett náluk vendégként Palotaitól Ludmillán át a Dublic testvérekig. A népes külföldi vendégseregről nem is beszélve: többek között a The PartysquadCaspa, a MightyfoolsBart B More és TAI is megfordult a „szpészeken”, és ezek az esték új értelmet adtak a „bulizni kipurcanásig” fogalmának.

A különleges alkalomhoz persze különleges szettek dukálnak! A Space Ihnaelrz csapata az elmúlt évtizedet vonultatja fel, a régi kedvencekből is csepegtetve, és persze azt is bemutatva, hogy mik a kedvenc parkettrobbantóik mostanában!

#1020, mentsd el a dátumot és gyere időben, ezen a bulin MINDENKI ott lesz!