Menü

Kissé szomorúan írjuk e sorokat, hiszen az elmúlt öt évben a Pécsi Est Café állandó színfoltja volt a Space Inhalerz. De ez most változni látszik, hiszen október 16-án az utolsó buliját fogja nálunk tartani az elektronikus rendbontó csapat. Ezennel átadjuk a szót, hogy a miértekről és a hogyanokról ők meséljenek:

EZ LESZ AZ UTOLSÓ SPACE INHALERZ BULI!!4 Bezony, mindig mondtuk, hogy egyszer majd feloszlunk, mint egy fiúbanda, és ennek most jött el az ideje. De nem kell szomorkodni! Inkább csináljunk még egyszer egy rettenetesen durva szpész felhajtást, vuhu!

Ha valaha jártál a bulijainkon, akkor azért, ha meg még nem voltál, akkor azért, a lényeg, hogy október 16-án nézz le hozzánk a Pécsi Est Caféba!

A belépő 500 jó magyar forint lesz, aki pedig az előzenekarunk (a Halott Pénz, muhahahaha :D) koncertjére már megérkezik, ne menjen sehova, azzal a karszalaggal benn maradhat a legvilágvégébb világvége partinkon is!

Mire számítsatok? Igazából május óta tervezgetjük ezt az eseményt. Azt szeretnénk, ha olyan emlékezetes lenne a kilépőnk, mint amilyen a belépőnk volt öt és fél éve. Rommá szeretnénk pakolni a Pécsi Est Cafét tomboló emberekkel. Le szeretnénk játszani az összes számunkat, amikről úgy gondoljuk, hogy szólnia kell egy klubban 2015-ben.

Azt szeretnénk, hogy a buli után két héttel is konfetticsíkot húzzunk magunk után amerre járunk. De mindenek felett, azt szeretnénk, hogy a legkedvencebb számaink még egyszer baromi hangosan szóljanak! Veszünk a SerJoe-nak egy új hajókürtöt is. Az asztalon fogunk táncolni. És a plafonon.

Szpész Kapitány, az együttes erőnkből a létezésbe hívott entitás fogja a pultosok kezét vezetni a legutolsó Szpész koktélok keverésekor, amiben nagyon is jól tippeltek, ha azt mondjátok, hogy sok vodka lesz, meg némi szín.

Aztán csak semmi sírás, nem fogunk ezután sem eltűnni, csak a Space Inhalerzként nem leszünk többet. Itt és most megígérjük, hogy nem fogunk öt év múlva újra összeállni, de külön-külön azért elkaphattok majd még minket itt-ott-amott.
Nincs más tehát hátra: várni fogunk titeket október 16-án nagyon-nagyon, hogy még egyszer együtt ünnepeljük a világvégét és az elmúlt öt és fél év összes szép emlékét!
Szeretés ♥
… és kösz a halakat!