Menü

Hosszas kihagyás után visszatér hozzánk a Space Inhalerz, hogy a modern elektronikus tánczenének nevezett képzeletbeli entitás valamennyi zegzugát átfuttassa a hangfalainkon. Ők a következőképp fogalmazták meg az estéjük lényegét:

“Túl rég volt már a világ vége, úgyhogy alig várjuk a szeptembert! Egy csomó új arc kerül az egyetemre, a régiek pedig végre visszarepülnek a városba. Az egymásnak örülést pedig nyilvánvalóan meg kell fejelnünk egy súlyos bulival. És ehhez van egy durva hírünk is: visszaköltözünk a Pécsi Est Caféba! Szeptember 11-én tehát Space Inhalerz évadnyitó, és ki fogjuk lőni magunkat legalább az űrbe.

Soroljunk zenei stílusokat? Áh, minek?! A lényeg, hogy az új Space Inhalerz évadot nagyon pörgősre tervezzük. Semmi tingli-tangli, laca-faca, hozunk flittereket és csillámpónit, aztán ugrálunk reggelig. A költözéssel nagyobb lesz a mozgásterünk (szó szerint, hahahah), az Est Café tágas terébe mindenféle csillogó, világító dolgokat tehetünk, a plazmatévéken mehet majd a retinapornó, a ritmikus gimnasztikához pedig annyi basszust hozunk, hogy a Bose hangrendszer gammasugarakat fog zokogni örömében.

Na jó, komolykodjunk kicsit. A Space Inhalerz bulik közös nevezője a kissé hedonista tombolás. A modern elektronikus tánczenének nevezett valamiből mindig nagyot merítünk, hogy hangosan szóljanak azokat a számok, amiket szerintünk mindenkinek hallania kell. Ez most is így lesz, a Beatport toplistáiból és a Soundcloud soha fel nem fedezett bugyraiból egyaránt válogatva, az elektrótól a drum’n’bassig végigdöngölve a leg-leg bangereken.

A jó hajós nem hagyja szomjazni a legénységét! Vezetőnk, anyánk helyett apánk (és fordítva), zenei iránymutatónk, azaz Szpész Kapitány nevét viseli az új koktélunk. Tanítónkhoz hasonlóan a koktélunk is kedvesnek tűnik, de nagyot tud ütni. Ősi recept alapján készül, mely a következőképp hangzik: fogj sok vodkát és öntsed fel valami édessel vala, mert a vodkának amúgy förtelmes az íze, de némi állítólagos gyümölccsel tálalva roppant finom lesz, madafaka.

A belépő éjfélig öccá’, utána nyolcszáz jó magyar forint. Vagy egy zsillió euró. Elég volt a nyári zsibbadásból, szeptemberben a kezünket a magasba emelve idézzük meg újra Space Kapitányt és táncoljuk magunkat raveületbe. Gyertek korán és maradjatok sokáig!”