Menü

A negyedik szülinapját ünneplő Space Inhalerz ismét a Pécsi Est Caféba érkezik rendbontani. Szavaikkal élve:

Nyakunkon a március és ez nem csak azt jelenti, hogy az élőlények vad párzásba kezdenek, hanem, hogy a Space Inhalerz projekt is öregedett egy évet. Elég sok minden történt azóta, hogy ellátogattunk arra a bizonyos Ellen Allien fellépésre a Citadellában, majd másnap hajnalban, egy csomag száraz zsemlével hazafele baktatva megfogant bennünk a Space Inhalerz ötlete.

Kissé meg vagyunk épp hatódva. Az utóbbi hónapokban meglehetősen felgyorsultak az események a házunk táján. Amikor a Kinóban potyogott a fejünkre a vakolat, vagy amikor a ZION-ban annyian voltunk, hogy akár egy közepes méretű országot is elfoglalhattunk volna, vagy amikor az Urániában kiakasztottuk a hanglimitert, vagy amikor az Est Caféban hajnalban a szellőzőrendszerből szedegettük a bizarr módon beszorult glowstickeket… nos, ekkor még nem sejtettük, hogy olyan arcokat hívhatunk majd Pécsre, mint a Mightyfools, Caspa, KOAN Sound, vagy épp TAI. Ám a bling-bling külföldi csillogás közepette nem felejtettük el, hogy azért vagyunk igazán szerencsések, az elmúlt négy évet egy regimentnyi barát, segítő, szervező, klubtulaj, személyzet és magyar dj között tölthettük, akik nélkül ez a projekt nem úgy nézett volna ki, ahogy. Ha pedig ti nem lettetek volna, kedves közönségünk, akkor egyáltalán nem is nézett volna ki sehogy.

Úgyhogy most szigorúan behúzzuk a kéziféket, letesszük a slusszkulcsot és kibontunk pár rekesz pezsgőt. Március 20-án bevonulunk a Pécsi Est Caféba a kedvenc zenéinkkel és úgy bulizunk, mintha nem lenne holnap. Persze, lesznek meglepetéseink is, és egy különleges koktélt is ki fogunk keverni, de a részleteket még nem áruljuk el. Egyrészt azért nem, mert ilyen titokzatosak vagyunk, másrészt azért, mert csak elterelné a figyelmet a lényegről: arról, hogy tartsunk újra egy olyan estét, ahol megköszönjük nektek, hogy immáron négy éve támogattok minket.

Március 20-án tehát várunk mindenkit szeretettel a negyedik születésnapi zavargásunk alkalmából! Figyeljétek a facebook oldalunkat, a további részleteket csöpögtetjük hamarosan!