Menü

A Random Trip a legegyedibb dolgok közé tartozik, amivel egy klubban összefuthat az ember. A folyamatosan cserélődő, ad hoc jelleggel összeálló alkalmi bandák egyszeri és megismételhetetlen koncertekkel örvendeztetik meg közönségüket. Énekesek, dj-k, zenészek a színpadon improvizálva vegyítik a saját stílusukat, így a jazzes rögtönzésektől a freestyle szövegelésen át a spontán drum’n’bass kiállásokig gyakorlatilag bármi előfordulhat ilyenkor. Büszkék vagyunk arra, hogy a Random Trip szinte hazai pályának érezheti a Pécsi Est Café színpadát, hiszen megszületésük óta időről-időre rendszeres vendégeink. 

A következő pécsi Random Trip foglalkozásra jól megkevertük a kártyákat, hiszen 4 teljesen más világból érkező szólista áll össze, mint 4 kicsi legó…

Az este titánja a legendásnál is legendásabb Tátrai Tibor, a magyar gitárszakma koronázott királya lesz. Benne ezer dolog mellett mi azt csodáljuk a legjobban, hogy amellett, hogy szó szerint mindent tud, ami egy gitárral tudható, de de még így 60 fölött, sokezredszer színpadra állva is minden alkalommal előjön belőle az a vásott kisgyerek, aki fülig szerelmes imádott hangszerébe…

Ha most elkezdenénk Tátrai Tibort bemutatni, az valami olyasmi lenne, mintha Messit megdicsérnénk, hogy nem ügyetlen. Különben is, aki nem hallot még Tibuszról, az valószínűleg úgysem találna oda a Pécsi Est Caféba se.

A Godzilla erejű gitár szekciót ellensúlyozandó, a mindig tündéri Fábián Juli is velünk lesz aznap este. A szépségesen karakteres előadásmódjáról és improvizatív készségéről híres kitűnő énekesnő többször is “randomozott” már nálunk, de hangja saját bandáján kívül a Barabás Lőrinc Eklektricből is ismerős lehet.

Ilyen sok karakterben nem szabad fogalmazni, mert úgy se olvassa el senki, de azért azt még le kell írni gyorsan, hogy jön MC KEMON, az Irie Maffia pofázógépe és Méhes Adrián a Muriel frontembere is. 

Szóval szerintünk az év egyik legjobb koncertjét ígéri november utolsó péntekje, várunk mindenkit szeretettel!