Menü

Gyerjabin Péter 30 éves, éjszakai lovasbetyár Somogyból, kezében ostor helyett lemez pörög. Első rajongója Tubi, a kacagó gerle, aki nevetéssel üdvözölte a kis Peti cselló és szaxofon játékát.
De Péter a klasszikus hangszereket nevével együtt hamar lecserélte. Jött a Pítör, vele a funky és r’n’b, aztán megállíthatatlanul magával sodorta a vocal- és funk-house, mégpedig „clubbosan”. Mixei meghökkentők és kizökkentők, nem monoton, inkább táncos-húzós ütemben, melyekben frissített rock és hip-hop is felbukkan, szigorúan maximum 2 percben.

Peter Jabin zenélt már Magyarország leghíresebb és legmeghatározóbb klubjaiban és fesztiváljain, mint
például (a teljesség igénye nélkül): Studio – The Ultimate Club, Club Play, Doboz Club, Up The Club, Ötkert Club, Cafe Del Rio, Coke-Club, Viviera Beach, EFOTT Fesztivál, Balaton Sound Fesztivál. Peter Jabin saját, 2 órás rádióműsorral büszkélkedhet, mely minden héten csütörtökön Massive Night Show néven este 7 órától a Balaton rádióadóján a StereoFM-en szól, sőt online még Péter Nagymamája is hallgatja. Csekkold le Te is hivatalos iTunes Podcast csatornáján. ;)