Menü

Ebben a zűrös világban alig várjuk a hétvégét, hisz akkor végre mindenki tágíthat egy lukat iskolai/munkahelyi nadrágszíján, kiengedheti egy kicsit a fáradt gőzt és lazíthat egyet. A lazításban pedig a város legnépszerűbb bulisorozatával segítünk! A Pécsi Est hétvégi bulijai azok, ahol egészen biztos lehetsz benne, hogy összefutsz a múlt/jelen/jövő cimboráival és az önfeledt dajdajozásban egyszer csak azon kapod magad, hogy reggel van…

Megmondjuk őszintén, ezekkel a bulikkal nem akarunk mi semmi űberkülönlegeset virítani, egyszerűen csak jól szeretnénk magunkat érezni zenét hallgatva, táncikálva, iszogatva, barátkozva. Persze azért a feltételeket megteremtettük: felszögeltünk egy spéci BOSE hangrendszert, hogy kellően átjárhasson a zene és italkínálatban se nagyon tudtok mindket megfogni, legyen szó egyszerűen csak egy jó fröccsről, vagy épp tizenöt éves malátawhiskey-ről, fűszeres karibi rumról, selymesen gyilkoló hazai pálinkáról, vagy bármi másról.

Szóval MINDEN PÉNTEKEN ÉS SZOMBATON, várunk titeket szeretettel Pécs első számú éjszakai találkozási pontján, a Pécsi Estben!