Menü

Szeptember 17-én táncba borul a város és természetesen az éjszakai mulatságból nem marad ki a Pécsi Est Café sem! Elképesztő szivárványbasszus dj szettel érkezik a berlini Sarah Farina, live actel a Punnany Massif tagjaiból összeállt Shen Kick banda és a Saverne, fellép a Junie Jack Flash és Myra Monoka, úgyhogy készüljetek, jó húzos lesz a programunk!

Sarah Farina könnyed mosoly kíséretében rakja a legsúlyosabb basszusokat, és úgy vonultat fel egy tucatnyi zenei stílust, az R&B-től a UK funkyn keresztül a footworkig, hogy mély hangtartományokért rajongó vájtfülűek és a teljesen véletlenül a buliba tévedők együtt, egymás nyakába borulva tombolnak végig.

Persze, egy-egy fellépésén még hosszan lehetne sorolni, hogy milyen hatások fedezhetőek fel, de ezt nem tesszük, hisz a berlini klubélet egyik meghatározó alakjaként számon tartott Sarah sem szereti, ha kategóriákba próbálják besorolni a számait. Inkább azt mondja, hogy szivárványbasszust játszik, ami teljesen biztosak vagyunk benne, hogy el fog mindenkit varázsolni. Ha szeretitek a meglepetéseket, bármiféle előismeret nélkül gyertek el és hallgassátok meg, hasonló zenei élményben ritkán lehet részetek! Ha viszont már otthon elkezdenétek bemelegíteni, a megtévesztően bájos művésznő Boiler Roomos fellépéseit ajánljuk rengeteg felkiáltójellel!

Hazai fronton is szolgálunk nagy nevekkel. A Punnany Massif pár tagja nem bír magával, és név szerint Wolfie, DJ R-Nold és Szeki külön bandát alakítva lép fel nálunk. A Shen Kick live act alatt sok-sok hip hopra, reggae-re, soura és funkyra számíthattok, trombitajátékkal és mesteri szkreccselésekkel vegyítve!

A Junkie Jack Flash már a második nagylemezét jelenteti meg közben, és hazai közönség előtt a banda most fogja először eljátszani az új számokat, így a dögös rock’n’roll sem lesz a karneváli mulatságról mellőzve!

Nem értünk még a lista végére, hisz szintén élő fellépésre készül az internet népét pár hónapja villámcsapásként egy pillanat alatt meghódító Saverne. A banda az elektronikus zenék mélytartományát és dinamizmusát a koncertek átütő erejével vegyíti, úgyhogy a tombolás garantáltan nem fog alattuk sem abbamaradni! Végül de nem utolsó sorban Myra Monoka énekesnő is megtiszteli a Pécsi Est Café közönségét, úgyhogy vigyázzatok, mert ez a buli tényleg olyan lesz, mint egy hurrikán!

… erre számíthattok a Pécs City Karnevál afteren, a Pécsi Est Caféban, jó, mi?! Várunk mindenkit sok-sok-sok szeretettel!