Menü

Az Ozone Mama vintage-rock előadásával járja az országot és nincs egyedül, hisz a bandával tart az osztrák Fat Fingers és a Red Machete is!

“Dinamikus, tömegeket megmozgató, markáns, könnyen befogadható rockzenét játszanak” – fogalmaz akkurátusan az internet. A ’60-as, ’70-es évek érzésvilágát ülteti az Ozone Mama a kétezer-tízes évek közepére és, ha elkezdenek játszani, menten olyan érzésünk lesz, mintha egy külföldi fesztiválon lennénk. 2012-ben az év hazai felfedezettje kategóriában Fonogram díjat nyertek és az angol nyelvű szövegeiknek köszönhetően nemzetközi szinten is pillanatok alatt nevet szereztek maguknak. A Fat Fingers egy osztrák/amerikai zenekar, mely pszichedelikus blues-rockot játszik, bár, mint ahogy mostanában lenni szokott, a képlet náluk sem ilyen egyszerű. A régi vágású funk és blues mellett a latin zenék és a hip hop hatása is éppúgy felfedezhető a négytagú zenekar számaiban, melyeket igazi ereje csak a fellépéseiken mutatkozik meg.

Harmadik fellépőnk az este folyamán a Linzből érkező Red Machete lesz, akik a nagybetűs rock fénykorát idézik majd meg. A hármas az AC/DC, Deep Purple, Led Zeppelin életművet veszi kiindulópontnak és egy akkora energiabombát fog ránk zúdítani, ami még a zsebünkben lapuló telefonunkat is 100%-ra fogja tölteni!