Menü

Március 18-án, pénteken a Mary Popkids és a The Biebers zenekarok lesznek a segítségünkre, hogy a hétvége jó hangulatát megalapozzák.

A Mary PopKids célja a világdomináció, amit a soul, funk és az elektronikus zenék elegyéből alkotott számaikkal és remek koncertjeikkel fognak elérni. “Koncertjeinkre a megőrülés és az örömkönnyek felváltva jellemzőek” – mondják ők, mi pedig hevesen bólogatunk. A zenekar első kislemeze 2010-ben jelent meg, 2014 áprilisában pedig az első nagylemezük is napvilágot látott. Közben megfordultak az ország legtöbb szegletében, az A38-tól a Szigeten át a kisebb klubokig, melyek listájára immáron a Pécsi Est Café is felkerül.

“Úristen, ez a banda tényleg magyar?!” – ez szokott az első reakció lenni, amikor egy, a Bieberst nem ismerőnek megmutatunk tőlük egy számot. A Megasztárból ismert Puskás Peti és öccse, Dani vérprofin összerakott, az elektronikus alapokat megkapó vokálokkal ötvöző és útközben rengeteg zenei stílusba belekóstoló előadásai minden alkalommal hatalmas közönségsikert aratnak. Így lesz ez most is, a koncertre pedig várunk mindenkit szeretettel!