Menü

Bár az Amper Klub januárban zárva van, de semmi ok az aggodalomra, nem maradunk minőségi elektronika nélkül! Charlotte de Witte hatalmas sikere után ugyanis újra Belgium élmezőnyéből igazoltak fellépőt: a Pécsi Estben Leesa fog a BETWIXT négynegyedes szekciója mellett pörgetni január 19-én! Ha a tech house, deep house és techno szavak mondanak neked valamit, akkor itt a helyed!

Leesa már több mint egy évtizede kezdte Belgiumban a pályafutását és mit ne mondjunk, jó szakmát választott. Hihetetlen érzékkel válogatja a számokat, a deep house-tól az ugrálós tech house-on át a kőkemény technoig bezárólag, mindig azt játssza, amit kell. Az alsó hangon is legendás Tomorrowland fesztivál rendszeres fellépője, de Európa klubjainak jelentős hányadát bejárta már, így a több ezer fős színpadok mellett az Pécsi Esthez hasonló, atmoszférikus helyszíneken is tökéletesen otthon érzi magát.

Az est házigazdája a BETWIXT elektronikus zenei alkotóműhely négynegyedes szekciója lesz. Nash K, BØC és illben az éjszaka tematikájához igazodva egész éjjel pumpálni fogja 126 és 128 bpm között a basszusokat, a house és techno germán és brit irányzatait is körüljárva.

Gyertek időben és maradjatok sokáig, 23:30-kor kezd az első dj, várunk mindenkit szeretettel!

Kapunyitás: 23.30 Koncertkezdés: 23:30

1000 Ft A buli napján: 1000 Ft

Online vásárlás