Menü

A tél egy nagyon szigorú évszak, amire rendszeres időközönként rá kell segíteni egy lapátnyi lazasággal, hogy ép ésszel átvészelhető legyen. Február 13-án, pénteken a Kowalsky meg a Vega érkezik azzal a célzattal Pécsre, hogy jobb kedvre derítse a várost.

Ugyan 1999-ben alakult a zenekar, de 2003-ig vártak az első koncertjükkel. A megalakulást követő években persze nem tétlenkedtek, hisz összeraktak egy debütáló albumot és egy ütőképes bandát, így az A38-on már egy profi produkcióval mutatkozhattak be, ami mind a szakma, mind a közönség tetszését elnyerte. Egy évvel később már az összes hazai fesztivál vendégei voltak és a Tankcsapda előtt léphettek fel, népszerűségük pedig azóta is töretlenül növekszik.

A Fonogram díjjal is kitüntetett zenekar a rock, funk, folk és hip-hop elemeit vegyíti a rájuk jellemző humorosan pimasz szövegekkel, úgyhogy roppant kellemes szórakozásnak nézünk elébe. A 2014-es lemezbemutató koncertjük óta nem jártak nálunk a srácok, úgyhogy már bőven itt volt az ideje, hogy újra felénk kalandozzanak!