Menü

Újabb ingyenes koncertekkel várunk titeket, ezúttal október legeslegutolsó napján! Avagy, a magunk módján lázadunk az ilyenkor esedékes, kötelező jellegű beöltözős bulik ellen egy laza mulatsággal, melyen a zenét a Konyha zenekar és a Blahalouisiana fogja szolgáltatni!

Általában dohos, a rossz kábelezéstől füstölgő konnektorokkal szerelt garázsok bugyraiból szoktak a bandák előbukkanni, egy sajátos evolúciós folyamatnak köszönhetően. A megszokottól eltérő módon azonban, az első fellépőnk egy retrósan lerobbant albérleti konyhából érkeznek a Pécsi Est Café színpadára. Ha még kérdéses volna, a Konyháról beszélünk épp. Dob, basszusgitár, túlvezérelt gitár és ének – a képzeletbeli bográcsban lecsóként rotyogó hozzávalókat egy hideg fröccs savasságával oldják a laza szövegek, hogy megkapjuk azt a sajátos ízvilágot, mely kellemes kontrasztot fog állítani a város többi pontján terítékre kerülő, gyertyalánggal perzselt töklámpásoknak.

A másik fellépőnk pedig egy 2010-ben alakult székesfehérvári formáció, a Blahalouisiana. Magukat beat-rockként jellemzik és elképesztően kedves, játékos zenét játszanak, ami épp annyira andalgós, mint amennyire stabilan húz, kicsit rock, kicsit blues és nagyon dögös. Arról nem is beszélve, hogy Schoblocher Barbara hangjába nem lehet nem szerelmesnek lenni!

Tehát télen, nyáron, ha esik, ha fúj, ha jönnek a szellemek, a Pécs Est Caféban mindig jó koncerteket találtok, ezúttal is várunk mindenkit sok-sok szeretettel!

Kapunyitás: 20.00 Koncertkezdés: 21:00

INGYENES A koncert napján: 0 Ft

Online vásárlás