Menü

Új Kistehén lemezzel gyarapodhat a kollekciótok, hiszen február 6-án egy nagy szállítmány érkezik az immáron hetedik albumukból, a Szomjas Nőkből hozzánk. No és persze, ami még izgalmasabb: a régiek mellett az új dalokat is hallhatjátok élőben, hiszen a kisbuszba a legújabb megjelenés mellé az egész bandát is bepakolják, hogy koncertet adjanak nekünk a Pécsi Est Caféban!

Kollár-Klemencz Lászlónak, a zenekar frontemberének a szavaival élve – “A Szomjas Nők a hetedik lemezünk. A korábbi albumainkra jellemző társadalomérzékeny hangvétel mellett most nagyobb hangsúlyt kapnak a személyes témák, hétköznapi túlélési technikáink keresése, egyszerű nő férfi kapcsolataink.A lemez progresszív pop-rock album, pofátlanul szabad, követésre és irigylésre méltóan öntörvényű, féltékenyen szerethető. Szórakoztató, távol a mindenáron való szórakoztatástól”. 

Node nem írunk lemezkritikát a facebookon, a lényeg úgyis az marad, hogy a Kistehén király, a koncertjük pedig úgyszintén király lesz, úgyhogy gyertek-gyertek!