Menü

A Közgáz Szerda különleges kiadása lesz november 8-án, hiszen a megszokott, Portugálból és Greg S-ből álló zenei alakulatunk kiegészül egy Kelemen Kabátban koncerttel!

A Kelemen Kabátban ugyan csak 2011-ben alakult, de már kultikus státusszá nőtték ki magukat. A Nyári Dallam címü számukat a megjelenését követő második hétre már gyakorlatilag mindenki hallotta legalább tizenhétszer. A második nagylemezük címadó dala, a Maradjatok Gyerekek pedig az idei nyár egyik legnagyobb partihimnusza volt. A eurodance-ből és a drum’n’bass-ből ugyanúgy merítenek, a zenei alapot humoros szövegekkel fejelik meg és a ’90-es évek popkultúráján nevelkedett alkimisták titkos kottafüzeteiből tanult dallamokkal tetézik mindezt, melyek első hallás után is az ember génjeibe ivódnak.

A megszokottnál kicsit korábban kell majd érkeznetek viszont, ha a fő attrakcióról nem szeretnétek lemaradni – a Kelemen Kabátban koncert pontban 22:30-kor fog kezdődni! Utána pedig kellőképp felfokozott hangulatban visszatér a Közgáz Szerda a megszokott medrébe Greg S és Portugal vezényletével.