Menü

Le szeretnéd táncolni a lábaidat? Jó hírünk van! Október 2-án a Kéknyúl látogat a Pécsi Est Caféba, melynél jobb alkalmat nem is találhatsz egy jó kis pörgés-forgásra!

A banda minden bizonnyal legszokatlanabb eleme az óriási Hammond orgona. Ugyan a színpad szélére kényszerül, de valójában e köré szerveződött a megalakulásakor a formáció: Premecz Mátyás azért alapította a Kéknyúl zenekart, hogy a hangszer lehetőségeit teljesen kiaknázhassa. Persze, nem kellett sok idő, hogy ezt a célt messze túlszárnyalja a projekt.

Premecz Mátyás nevét a Qualitons és a Barabás Lőrinc Eklektric zenekarokból is ismerhetitek, így már sejthetitek, hogy a Kéknyúl esetében is egy roppant dinamikus fellépésre lehet számítani. A motoros rockerektől a jazzrajongókig mindenki megtalálhatja a számítását a kellőképp játékos és energikus számok között.

Bemutatkozó lemezük 2010-re datálható, legutóbb pedig 2014-ben adtak ki egy főként soul és funk szerzeményeket tartalmazó lemezt, melyek számai alig várjuk, hogy életre keljenek a Pécsi Est Café színpadán!

Kapunyitás: 20.00 Koncertkezdés: 21:00

1000 Ft A koncert napján: 1000 Ft

Online vásárlás