Menü

A magyar könnyűzenei életben még fiatalnak számító Ivan & the Parazol tagjai ha elkezdenek zenélni, olyan érzésünk támad, mintha mindig ezt csinálták volna. A ’60-as évekből erősen merítő és elképesztő lazasággal prezentált rock’n’rolljuk pedig mind a rajongók, mind a kritikusok fejét elcsavarta. A már az Egyesült Államokat is megjárt banda épp annyira hagyománytisztelő, mint amennyire újító – egy kicsit sem lóg ki az aktuális fesztiválkedvencek sorából, miközben a DNS-ünkben kódolt ismerős hangokra ösztönből mozdulnak rá a lábaink.

Egy EP, három videó és a Mama don’t you recognize Ivan & The Parazol című debütáló nagylemezük után két dolgot várunk igazán. Az egyik, hogy egy új számokat tartalmazó lemezt vehessünk a srácoktól, a másik pedig, hogy élőben bulizhassunk rájuk.

Az Ivan & The Parazol mellett a helyi illetőségű Junkie Jack Flash-t is a színpadon köszönthetjük a maguk ’70-es, ’80-as évekbe visszanyúló dögös rock’n’rolljával, ami tökéletesen be fogja fűteni az est hangulatát. Szóval december 26-án mindenki jöjjön az Est Caféba!