Menü

Kicsit elképedve, ám rettentő büszkeséggel figyeltük, ahogy a Halott Pénz egy pillanat alatt letarolta az országot. A hasonló pécsi sztorik hallatán mindenkiből előbújik a tüke, de a legjobban azért mindig annak örülünk, ha a városunkban hallgathatjuk meg egy fellépésüket!

Mit is mondjuk a zenekarról? A Feneked a gyengém című számuk óta rongyosra játssza minden megjelenésüket az összes rádió, a klipjeik pedig a hazai Youtube statisztikák élvonalában szerepelnek minden alkalommal, arról nem is beszélve, hogy irgalmatlan tömeget tudnak megmozgatni gyakorlatilag bárhol, legyen szó akár klubokról, akár fesztiválokról. Útközben Marsalkó Dávid a Punnany Massif Felcser Mátéjával is készített egy közös számot, ami Rendes Pénz – ABBA névre hallgat. A Punnany és a Halott Pénz közös produkciója pedig négyzetre emelte a körülöttük levő amúgy sem kicsi zsongást.

Mindigis tudtuk, hogy a Halott Pénz dalok előbb-utóbb elképesztően népszerűek lesznek, nem kell ehhez Nostradamusnak lenni. A hip hop, gitár riffek, laza humor, némi elektronika és fesztiválbarát ütemek ötletes keverékét nem lehet nem szeretni. Október 16-án pedig élőben tombolhatunk majd rájuk a Pécsi Est Caféban!