Menü

Élőben hallgathatjuk meg az új Elefánt lemezt! És itt lesz az Esti Kornél is! Valószínűleg ez lesz az az este, ami miatt még a rá következő kedden is be leszünk rekedve, de nincs mese, vannak olyan fellépők, akikkel nem lehet nem együtt énekelni.

Nagy a zsongás az Elefánt második, Gomoly névre keresztelt lemeze körül, hiszen a Deezer albumlistáját learatta. Ez mindenféleképpen nagy szó, pláne, ha hozzá vesszük, hogy egy alig három éves zenekarról beszélünk! 2012 januárjában vált Szendrődi Csaba és Tóth andrás duójából öttagúvá a formáció, Németh Szabolcs, Horváth Ede és Kovács Zoltán csatlakozásával. Így, az ének, gitár, basszusgitár, dob és zongora felállással pillanatok alatt végigsöpörtek az összes nagyobb budapesti klubon, majd az ország nem Budapestre eső részén is. Áprilisban pedig magukkal hozzák Pécsre az új számaikat is!

A másik fellépőnk az Esti Kornél lesz, melyet hazánk egyik legtehetségesebb alternatív/indie zenekaraként szokás emlegetni. 2006-os alapításuk óta három albummal jelentkeztek és egy alsó hangon is történelmi eseménynek is a részesei voltak: a Kispál és a Borz búcsúkoncertjén megfordultak ők is azon a bizonyos nagyszínpadon a Szigeten.

A belépő elővételben egy ezres, a helyszínen pedig 1200 forint lesz. A kapukat este nyolckor nyitjuk és persze várunk mindenkit szeretettel!