Menü

Édesanyja japán, így a kis Nara az egzotikus ázsiában született és élt egészen 5 éves koráig, majd családjával Magyarországra költöztek.

A zenével testvérein keresztül került közelebbi kapcsolatba, akik a hip hop, reggae és dancehall műfajokat hallgatták előszeretettel, mely nagy hatással volt Nara zenei ízlésvilágára is. Fivérein keresztül bekerült a hazai hiphop berkeibe, ahol megismerte későbbi mesterét is.

Dj karrierjét a hazai Hip Hop megkerülhetetlen alakja, DJ Q-Cee indította el, aki megtanította neki a turntablism-on a scratcheles & duplázás rejtelmeit. Hamar bekerült a budapesti éjszaka forgatagába, első fellépésen a világhírű Sean Price előtt melegítette a publikumot.

Ezt követően a megekeresések száma ugrásszerűen nőtt és mára a fővárosi TOP klubbok rezidense lett. Az éjszakai élet mellett minden héten hallható a 89.5 Music Fm-en, hiszen a Music Killers csapatát erősíti.

Karrierje most kezd igazán beindulni, de már most szép múlttal büszkélkedhet, hiszen olyan világsztárok előtt lépett fel mint: Chainsmokers, DMX, Duke Dumont, Wiz Khalifa, Redman, Sean Price vagy Tyga. Zenél a Soundon és a Szigeten és olyan külföldi fesztiválokon is, mint a Fresh Island.

Zenei munkásságára a szakma is felfigyelt, hiszen 2016-ban A Ballantines Music Awardson az “év felfedezettje” kategóriában kapott jelölést.

Ha igazi fenékrázós partyra vágysz, akkor Dj Nara a megoldás! November 23-án újra a Pécsi Estben!