Menü

A Cloud 9+ és a SirVive először tavaly októberben járt együtt a Pécsi Est Caféban és annyira jó estét csaptak, hogy dupláznunk kellett belőlük. A második felvonásra pedig nem kell már sokáig várni, egész pontosan április negyedikén újra nálunk fognak járni a srácok!

A Cloud 9+ a kirobbanó hangulatú koncertzenekarok legújabb generációját képviselik. Zenéjükben az élő zenék energikusságát ötvözik az elektronikus zenék súlyos-súlyos hangzásvilágával. Egy kis döngölő metál, egy kis drum’n’bass, egy kis hip-hop betét, majd némi dubstepből elcsent fejletépés, megkapó dallamokkal és szövegekkel tarkítva – nem is csoda, hogy elképesztően jók mindig a fellépéseik. Ha nem ismernétek őket, nézzetek rá a neten fellelhető videóikra, hisz van nekik belőlük jópár és a zenéjükhöz hasonlóan meglehetősen profik. Ha pedig sikeresen kedvet kaptatok, várunk titeket április első szombatján.

Fellépőtársuk az indie-electronicában utazó, és egyébként pécsi illetőségű Pixelplants lesz. A belépő elővételben egy ezres, a helyszínen pedig 1200 forintba fog kerülni. A kapukat este nyolckor nyitjuk, várunk mindenkit szeretettel!

Kapunyitás: 20.00 Koncertkezdés: 21:00

1000 Ft A koncert napján: 1200 Ft

Online vásárlás