Menü

Ha az elektronikus és az élő zenék legjobb elemeit profin ötvözi valaki, akkor ott kő kövön nem marad. December 12-én ennek első kézből lehetünk tanúi, hiszen meglátogat minket a Brains zenekar!

A kedvenc fitnessz oktatóink elsősorban a lábakat veszik célba, a drum’n’bass-re erősen alapozó koncertjeik alatt egy pillanatig sem engednek alább a tempóból. Tavaly úgy láttuk, sikerült a viszonylag bonyolultnak számító mozgásgyakorlatokat is hiba nélkül elvégeznetek, úgyhogy idén emelünk a téten! A teljes testet és lelket megmozgató Brains kiképzés idei küldetése, hogy a közösen, egymásba kapaszkodva a számra ugrálás is flottul menjen, miközben senki sem önti ki a sörét és még a dalszövegek a szomszéd fülébe ordítására is marad energia. A négy fő feletti láncokért plusz pont jár!

A régi rajongók még emlékezhetnek rá, hogy a Brains nem volt mindig egy ennyire kirobbanó formáció. A korai időkben fúvósokkal tarkított funk rockot is játszottak, a fesztiválok abszolút kedvenceivé viszont akkor váltak, amikor az elektronikus zenét elkezdték egyre súlyosabban beépíteni a számaikba. MC Columbo csatlakozása után az első hip hop és d’n’b elemeket ötvöző albumuk a Top Shotta volt, a 2011 elején megjelent Refresh the Style pedig minderre rátett egy lapáttal a korábbiaknál még eklektikusabb és partizósabb hangzásvilágával. A legutóbbi nagylemezük, a tizenegy számot tartalmazó Full Range pedig folytatta az utóbbi évek tendenciáját, így a kortárs elektronikus zene számos stíusának – mint az electro, breaks, dubstep, drumstep, drum’n’bass – hatásai felfedezhetőek, melyek eredményeképp a Brains fellépések energikusabbak, mint valaha.

Kapunyitás: 20.00 Koncertkezdés: 21:00

1700 Ft A koncert napján: 2000 Ft

Online vásárlás