Menü

Készítsétek elő a szép ruhátokat, február 21-én két extrémen finom bandával jelentkezünk, akik előtt nem lehet csak úgy megjelenni. 

Egyikük a Blahalouisiana, egy 2010-ben alakult székesfehérvári formáció. Magukat beat-rockként jellemzik és elképesztően kedves, játékos zenét játszanak, ami épp annyira andalgós, mint amennyire stabilan húz, kicsit rock, kicsit blues és nagyon dögös. Arról nem is beszélve, hogy Schoblocher Barbara hangjába nem lehet nem szerelmesnek lenni.

A „szép ruha“ fogalmát a következő bandánk alkalmából kibővítjük – ezúttal a kiskosztüm mellé a kedvenc agancsaitokat is magatokra ölthetitek, hogy a Deer Fellaz előtt stílusosan táncoljatok. A kellemes indie-t játszó pécsi banda finom női vokálokkal és magával ragadó dallamokkal operál. Így pedig már a kapcsolódási pontot is érezhetitek a két fellépőnk között.

Február 21-én tehát két különleges csemegével várunk rátok, hogy a kis téli dermedt lelkeitek is kiolvadjanak. Kapunyitás nyolckor, a koncertek után pedig a szokásos hétvégi őrület, gyertek-gyertek!