Menü

November 25-én három remek banda érkezik a Pécsi Est Café színpadára az indie-folk-alternatív-rock tengelyről. A Bagossy Brothers Company 2013 májusában alakult Gyergyószentmiklóson, nevét a Bagossy testvérpár – Bagossy Norbert (gitár/ének) és Bagossy László (basszusgitár/vokál) – családneve ihlette. Az indie/alternatív/folk hangzásvilág az előző évek tapasztalatai alapján kialakult és újragondolt zenei irányvonal eredménye. Legnépszerűbb dalaik rendszeresen hallhatóak az erdélyi és a magyarországi rádiókban. Többszáz koncerttel a hátuk mögött, állandó szereplői a legfontosabb erdélyi és immár magyarországi zenei rendezvényeknek is.

A Lóci játszik egy egyszemélyes, storyteller-jellegű produkcióból nőtte ki magát először duóvá, majd egy hatfős zenekarrá. Minden dal magán hordozza a lecsupaszított, akusztikus gyökerű megszólalás sajátosságait: kidolgozott, erőteljes gitárszólam, izgalmas szövegvilág, finom de hangsúlyos zenei kiegészítések.

A Town of Saints – az északi folk zenékből gyökeret eresztő remek indie rock banda – a hollandiai Groningenből érkezik Pécsre.