Menü

Október végére hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy milyenek is voltak a fesztiválok. Egy kis emlékeztető gyanánt 23-án az Alvin és a mókusok lesz a vendégünk a Pécsi Est Caféban, hogy felidézzék a legjobb nyári élményeinket!

Az Alvin és a mókusok már két évtizede folyamatosan koncertezik, és közben egy szimpla garázszenekarból a hazai fesztiválok egyik legjobban várt punk-rock formációjává nőtt a banda. Szókimondó szövegeikkel hamar megjegyezték a bandát, a jellegzetes Alvinos hangzásvilág és színpadkép azonban akkor kristályosodott ki igazán, amikor Csoma Viki basszusgitáros is belépett erősíteni a csapatot.

A néhol metálba, néhol ska-ba hajló punk-rock nemes egyszerűséggel megunhatatlan, de ez nem jelenti azt, hogy abbahagyták volna a számok gyártását Alvinék. A banda legújabb, A bölcsek meg hallgattak! című albuma novemberben jelent meg, amit a honlapjukon meg is rendelhettek. A koncertig még van idő, úgyhogy az új számok szövegeit is be lehet még kényelmesen gyakorolni, hogy annyira természetesen énekeljük őket, mint az Alvin klasszikusokat!